Over Independent Advisors

Als adviseur in loondienst adviseer je nooit volledig en onafhankelijk, omdat het advies niet verder reikt dan de mogelijkheden van de werkgever.  Het is hierdoor niet mogelijk om de belangen van de cliënt optimaal te behartigen.

"wiens brood men eet diens woord men spreekt"

De traditionele tussenpersonen ontvangen vaak eenmalige en doorlopende vergoedingen van belanghebbende instanties. Zelfs als de intentie bij deze tussenpersonen goed is, kan er van echt onafhankelijk advies geen sprake zijn.

Betrouwbaar, transparant met duidelijke afspraken

Het doel van Independent Advisors is transparant, onafhankelijk en betrouwbaar advies geven aan ondernemers. Onafhankelijk omdat Independent Advisors op geen enkele wijze een vergoeding ontvangen van belanghebbende instanties.
Betrouwbaar en transparant omdat Independent Advisors vooraf duidelijke afspraken maken over de verdienstructuur.

Initiatiefnemer van Independent Advisors

De initiatiefnemer van Independent Advisors is Paul van der Meijden. Paul is afgestudeerd econoom aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2001 is hij DSI geregistreerd Beleggingsadviseur. Daarnaast is hij geregistreerd Bancair Adviseur bij het Financieel Opleidingsinstituut (FOI).

Sinds 2005 adviseert en ondersteunt hij ondernemers op het gebied van Strategie,Business Development, Relatiemananagement, Investeringen, Financieringen, Compliance, KYC en CDD. 

Zijn werkervaring heeft hij o.a. opgebouwd bij banken zoals Triodos, Rabobank, ING, Kasbank en ABN Amro. maar ook bij zelfstandige vermogensbeheerders, verzekeraars en trustkantoren.